Adresa:
Rr. Dëshmoret e Kombit,
Ferizaj

Kontakti:
Mob: +377 (0) 44 880 264
Tel: +381 (0) 290 325 757
Fax: +381 (0) 290 326 757
info@swiss-dental.org

SHERBIME DENTARE PROFESIONALE

Klinika Swiss dental është  klinikë me standarte europiane. Swiss dental është  klinikë në kuadrin e së cilës është edhe laboratori dentar si dhe shërbimet rentgenologjike( rentgeni retroalveolar dhe panoramexi), që do te thotë se në këtë klinike kryhen te gjitha llojet e shërbimeve, me teknologjine më bashkëkohore. Klinika Swiss dental ka stafin e kualifikuar,ku së bashku do t’a ndertojmë një pasyqrë të mirë për vendin tonë.
Shërbimet qe kryhen në klinikën Swiss dental janë të shumta që prekin thuajse gjithë gamën e nevojave që keni, duke filluar nga:

• Trajtimi i higjenës orale
• Zbardhje profesionale e dhëmbëve
• Mirëmbajtje e dhëmbëve dhe e gingivës(mishrave te dhembeve)
• Trajtimi i erës së keqe të gojës

 
 

• Heqje gurëzash si dhe mjekim të mishrave
• Parandalimin e prishjes se dhëmbëve të sapodalë me ane te vulosjes së fisurave
• Terapia, mbushja e dhëmbëve
• Endodoncia- trajtimi i kanaleve te dhëmbëve
• Kirurgjia: ekstraksionet (nxjerrjet e dhëmbëve), rezeksionet apikale(operacionet e rrënjëve)etj,    Implante dentare
• Ortodonci -  rregullimi I raporteve mes nofullave e mes dhëmbëve
• Protetikë- vendosja kurorave dhe urave si dhe protezat totale e parciale.
    Me eksperiencen tonë shumë vjecare, me trajnimet e bëra herë pas here brenda dhe jashtë vendit, dhe me teknologji bashkëkohore, ne ju ofrojmë atë që ju ka munguar: GARANCI, CILËSI, ESTETIKË, pra PROFESIONALIZËM, për të gjitha llojet e diagnozave.

Regjistrohu

Pranoni te rejat me te fundit nga mjeksia dentare